CATERING USLUGE

Uskoro i kod nas Catering usluge

 

Šta je catering?

Planirate li proslaviti rođendan, promociju, vjeridbu ili bilo koji događaj dovoljno važan da ga podijelite s prijateljima, rodbinom ili poslovnim partnerima, dobro će vam doći neka catering agencija. Na taj način ćete riješiti problem planiranja, nabavke namirnica, kuvanja i pripremanja jela, aranžiranja jela i postavljanja stolova te na kraju pranja lonaca, zdjela, tanjira i čaša.

Definisanjem razloga okupljanja društva omogućićete unajmljenoj agenciji i lakše osmišljavanje jelovnika i ponude, a znanje o prehrambenim navikama vaših gostiju može dovesti do izbjegavanja neugodnih situacija ukoliko u društvu imate npr. vegetarijance.

Catering agencije su također tu da na osnovu visine budžeta kojim raspolažete omoguće najadekvatniji jelovnik, količinu pojedinih prehrambenih artikala, odabir koja jela da budu više ili manje zastupljena, da li da jela budu više ili manje zasitna ili da budu više desertnog karaktera. Dužnost catering agencija je i da obezbijede dovoljan broj posuđa, stolova i ostalih stvari koje su vam potrebne.

Naravno, zadaci catering agencija nisu samo organizacije proslava, poslovnih večera i sl. Nekim agencijama pripadaju i mnogo teži zadaci zadaci kao što su organizacije koncerata, diplomatskih susreta, velikih sportskih događaja i sl.

Advertisements